nemen hej

sitter för tillfället i skolan å slutar jätte sent . boring

men sen ska jag till praktikplatsen och kika på schemat. Ska bli så undebart med praktik så man slipper denna skolan. Sen efter det är det jullov och sen är de banne mig inte långt kvar till studenten..

hittade lite bilder





aha den sötaste bilden av dom alla



här är ännu en bild på stefanie, puss på henne




aja roligt vare haj do


did you maaake it?

asså skolan går mig på nerverna ... direkt man kommer tillbaka så är det plugg plugg plugg och återigen plugg . blir så trött ! ska bli skönt med praktik nu iaf så man slipper allt ! sen är det typ jullov och sen är det bara ett halvår kvar! underbart

ojj nu klagar jag igen, åter igen om skolan .. men det är bara för att det är skolan liksom å vem klagar inte på den ?




hit och dit

har varit ännu en dag när jag legat hemma och kollat o.c .

ångrar att jag inte åkte med brudarna till gbg på bio .. men saken är den att när jag ser såna där skräck filmer så blir jag väldigt illamående och är på väg att aa .. plus att senare på kvällen när man ska försöka sova så går det inte riktigt så bra. jajajaja de får bli en annan gång . (detta är en hemlis så aa va lite tysta om det)

ha de så tråkigt utan mig förresten aa ni förstår vilka jag menar ;)


puss

tjarå

undebart med lov ..

va på ullared för några dagar sen med flickorna .. blev inte jätte mycket handlat för min del men lite sockar och såna där behövliga grejjer så det blev perfekt. trött i bena blev jag iaf men en riktigt trevlig dag.

igår va jag och mathlda på lipz och det var en kanon kväll .. blev ganska mycket alkohol men det gillar vi !
har legat hemma hela dagen å kollat på min favoritprogram O.C ! och faktiskt varit ganska bakis men nu blir det till att ge sig påt igen !

tjarå


RSS 2.0