härligt

fint väder vi har här i Sverige ! de gillar vi

sitter just nu å fikar på rådhuset med jennifer jonatan triseps mathilda tilda å jonas .

men snart ska vi åka till junkyard å kika lite , sen är jag sugen på att bada ! men man får se hur de blir med dee .

måste även berätta att jag fick G i engelska ... WIHOOOO ! är överlycklig , nu slipper jag den skiten

aja sola å bada å ta de lugnt














pusssssssssss

deru

idag har jag varit på dop , jonatans systers barn. de var jätte trevligt !

nu sitter jag å väntar på at jonatan ska bli klar i duschen så vi kan sätta på avatar .. har ju inte sätt filmen så det ska bli spännande eftersom alla säger att den är grymt bra .. hmm får se på detta !

lite bilder är alltid roligt








hörs

natti adios tjing tjao

håll ut

för tillfället känner jag mig jätte deprimerad å de känns som om de aldrig blir lov ? haft 3 prov denna veckan plus 2 inlämingsuppgifter .. har liksom inte viljan til något alls så de gick kasst ifall ni ville veta

ni får hålla ut för snart kommer jag komma igång igen !


tjing adios hej då

f a n

är så jävla trött på skolan så jag kan ........................

fick reda på att jag fick underkänt på nationella i matte A .. lyckat ! in my dreams att jag kommer bli någon sjuksköterska när jag inte ens kan få g i matte a ?

har två prov denna veckan också som jag inte ens har börjat plugga på eftersom jag inte har någon jävla ork kvaar !

sommarlov nununu tack?


tack å hej !!!!!!!!!

heje











kul med lite bildeer väl

k town

just nu ligger min syster i sängen å sjunger : en gång om dagen får jag ont i magen .

som ni alla förstår är jag alltså i karlstad nu ... vi har bara tagit det jätte lugnt idag å jag somnade nästan på en gång .. men mycket har vi hunnit med ändå .. nästan iaf.

i morgon bär det av till Sthlm för att kolla dans SM , ska bli jätte kul ! om vi hittar dit vill säga ..

nu ska jag lägga mig eftersom vi ska upp rätt tidigt i morgon och vi har en lång dag framför oss !

hittade lite trevliga bilder

tjing å god natt





bästa metod




fräck


jipi

sthlm here we come ! ne men nu har jag å min syster bestämt oss till 97% att vi ska åka till sthlm i helgen å kolla på SM , grymt ! åker först till emmelie i karlstad å sover där sen drar vi till sm å sen till karlstad igen å så sover jag där tills söndag å sen åker jag hem .. kommer bli en kanon helg !



nu ska ni gissa ett djur , jag gör en liten förklaring :

jag ligger å halvsover förut . ni vet hur man gör då eller ? iaf så ser jag någonting framför ögonen som swischar förbi .. jag tänker inte mer på de ! sen märker jag det igen fast denna gången är de ännu närmare å jag tycker den e jobbigt nära s¨å jag pustar till . efter 5 jävla sekunder igen så är den mitt framför näsan på mig så jag blir så arg att jag andas in å swiiisch så åker den med i andetaget å jag hostar till ... hmm kan ni gissa djuret?

Svar : bananaflugan


tjing


kul not kul

nationella i morgon i matte a .. kul ? somnar så fort jag får syn på matteboken . matte suger ? moget sagt bella men så är det !!

goa

igår va de lille fint väder så vi tänkte att vi lille grillar hos agnes i vänersborg å det gjorde vi ! jag mathilda och mira åkte hem till agnes å hennes syskon . Sen åkte vi alla sju plus två hundar till en jätte fin strand och grillade. Det var riktigt mysigt och man känner att sommarn är på väg ! wiho

nu sitter jag i skolan å slutar om en timme ungefär .. lille gott !

bilder kommer amigos


adios

?

sitter i skolan inte gör något alls .. slutar i för sig snart .

vet inte riktigt vad som händer å sker ikväll men de återstår att se .

sola ska jag iaf göra .. med mattemathilda


tjing


utför

vet inte riktigt vart jag ska börja med detta inlägg . hmm jag kan börja med att säga att jag snart dör eftersom jag inte rökt på hela dagen å inte har några cancerpinnar åååå !

men de har varit en sjuk kväll å natt igår ! börja med att vi va på förfest hos martin . sen drog vi till soho å de va trevligt , sen när vi tänkte åka hem träffar mathilda en random kille som frågar om jag mathilda jonatan daniel och erik ville följa med på efterfest .. å de ville vi . Gissa vart ?? han hyrde två rum på charlia så där var vi hela natten tills 8 på morgon å drack öl å dom badade sån där bubbelpool eller vad de nu heter ... asså vafan liksom ? de va faktiskt riktigt grymt .

aja nu ska jag sova eftersom jag är ganska trött !

adios?

go go go

just nu sitter jag i skolan .. en ganska skön dag idag faktiskt . en undebar morgon å en underbar vickan som sitter brevid mig hehe nu fjäskade jag bara men säg inte det till ngn .

sitter å håller på med en uppgift som ska vara inlämnad å redovisad på måndag . å nästa vecka är vi ju lediga torsdag fredag å kan de bli grymmare ? wonderful .. asså jag skrev helt skevt idag men jag hoppas ni förstår mina känslor .. nu kommer de en jätte gullig bild som jag har gjort

peace out


jadu ?

blir så trött på mig själv , jag vaknade i morse tänkte ta bussen men sen slog mig en tanke att om jag tar bilen går de snabbare hem så jag kan plugga en stund .. jag sätter mig å pluggar endast en väldigt kort stund å somnar . bambambaam så när jag vaknar igen har jag givetvis ingen lust att fortsätta !!!

aja nu ska jag ta mig en bit mat å sen ner till stan och sola

de va de det !

bye

grill grill

idag har vi grillat eftersom det har varit så fantastiskt fint väder ! å i morgon är ledig å de tycker jag är helt undebart .. men plugg blir de ändå ..

aja hejhej

RSS 2.0